Tur me biçikletë Këlcyrë, Mbrezhan, Grabovë, Këlcyrë

50.00


  Description

  Treva e Përmetit ofron bukuri të mrekullueshme natyrore që mbeten akoma të paprekura dhe në mesin e tyre është edhe mali i Dhëmbelit. Rruga ofron pamje të mrekullueshme të luginës së Vjosës dhe mundësinë për të vizituar fshatrat karakteristike të pasura me histori dhe kulturë. Touri me biçikleta malore zhvillohet në një shteg që kalon permes kullotave, burimeve dhe zonave të pyllëzuara në kontakt të ngushtë me natyrën.

  Ekskursioni është i përshtatshëm për të gjithë njerëzit që e duan natyrën e paprekur, ruralitetin dhe pedalimin me biçikleta malore.

  Paketa:

  • pika e takimit në Përmet;
  • përgatitja e mjeteve dhe pajisjeve të nevojshme;
  • nisja drejt Këlcyrës;
  • mbërritja në Grykën e Këlcyrës dhe fillimi i ekskursionit me biçikleta;
  • ndalesa gjatë rrugës
  • dreka me vete;
  • kthimi në Këlcyrë;
  • kthimi në Përmet.

  *  Paketat janë fleksibël sipas kërkesave të klientëve; është i mundur realizimi i paketave të personalizuara sipas kërkesave dhe shërbime ekstra si p.sh transport ekstra, intinerare trekking, fjetja në tenda, dreka në shtëpi fshati, degustime etj.

  ** Minimumi 4 persona

  Additional information

  “Vjosa Explorer” siguron

  biçikletë malore;
  kaskë;
  guida e çertifikuar;
  dreka me vete;
  kuti e ndihmës së shpejtë;
  materiale shtesë sipas kërkesës

  Çfarë duhet të kini me vete

  veshje sportive;
  atlete sportive;
  kontenitor uji;
  xhup/bluzë kundra erës;
  krem për mbrojtjen nga dielli (opsionale);
  syze dielli dhe kapele (opsionale);
  sunglasses and hat (optional);

  Niveli i vështirësisë

  (Mesatar) Eksperienca: eksperiencë e mëparshme.

  Udhëzime për pjesmarrësit

  pjesmarrësit duhet të kenë një gjendje të mirë shëndetësore. Udhëtimi kryhet me biçikleta malore. Personat me probleme alergjie apo probleme të tjera që lidhen me ekskursionin në natyrë duhet të vënë në dijeni organizatorët para nisjes së udhëtimit. Shtegu, pajisjet dhe guida garantojnë një aktivitet në kushte komode dhe të sigurt

  Mosha

  18 vjeç

  Periudha

  përgjatë gjithë vitit (me përjashtim të rasteve të forcave madhore)

  Çmimi përfshin/Nuk përfshin

  Përfshin: ekskursion me makina 4×4 dhe biçikleta malore, guida e çertifikuar, foto e video, dreka me vete
  Nuk përfshin: transportin deri në pikën e takimit

  Lloji

  ekskursion me makina 4×4 dhe biçikleta malore, i shoqëruar me guidë të çertifikuar (guidat flasin gjuhët shqip, anglisht, italisht, gjermanisht, greqisht, rumanisht)

  Pika e takimit

  në qytetin e Përmetit sipas nevojave të klientit