Tur me biçikleta Tepelenë – Bënçë

50.00


Përshkrimi

Turi me biçikleta nga Tepelena në Bënçë është një mrekulli me nje panoramë spektakolare.

Nisja me biçikleta bëhet herët në mëngjes nga qyteti i Tepelenës. Ky udhëtimi do të përshkrojë panoramat e bukura të maleve dhe kanioneve të zonës.

Turi  do të vazhdojë përgjatë luginës së Bënçës, mes pyjejeve dhe gjelbërimit. Për një pushim të shkurtër do të ndalojmë tek bujtina”Stone Guesthouse” dhe më pas do të vizitojmë ujësjellësin e Ali Pashës. Gjatë periudhës së verës mund të zhytemi për t’u freksuar në Lumin e Bënçës, ose edhe për të peshkuar. Trofta është peshku më i mirë që mund të kapni në këtë lumë.

Në fund do të ndjekim të njëjtën rrugë edhe për kthimin dhe do të shijojmë edhe njëherë bukuritë e natyrës.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tur me biçikleta Tepelenë – Bënçë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *