Klasë gatimi në Pazarin e vjetër

22.00


Përshkrimi

Kjo do të jetë një experiencë e shijshme  që do tju hap oreksin. Do të mësoni  të gatuani disa receta shekullore ndërkohë që jeni në Gjirokaster, përveç kësaj ju do të shijoni një vakt që sapo keni mësuar ta përgatisni.

Në këtë eksperiencë lokale, ju do të mësoni të gatuani dy nga recetat më të vjetra tipike Gjirokastrite dhe një ëmbëlsirë. Do të ndajmë me ju edhe përbërësin sekret, ashtu si e kemi trashëguar ndër breza nga tradita familjare. Do të njiheni me erzat dhe cajrat e maleve tona, përdorimin dhe benefitet e tyre. Gjate turit ju gjithashtu do te shijoni meze tradicionale si dhe pije të ndryshme, çdo gjë e përzier me histori lokale dhe gojëdhëna.

Do të merni receten e shkruar dhe produktin me vete në shtëpi.

Ju mund të na gjeni shumë kollaj, në zemër të pazarit mesjetar, me derën hapur dhe mëngët e përveshura, gati për tju mikëpritur dhe për tju bërë të ndiheni një prej nesh.

 

Terma dhe kushte:

  • Çmimi 2500 Lekë

Informacione të tjera

Përfshihet:

Dreka, pijet dhe mezet të përfshira

Gjuhe te huaja:

Anglisht, Italisht dhe greqisht

Anullimi:

Anullim falas brenda 24 orëve