Kalërim i shpejtë në fusha

40.00


  Description

  Ky kalërim i shpejtë në fusha, nis në orën 8.00 nga sheshi Cerciz.

  Nga këtu, do marrim makinën për të shkuar te ferma e kuajve në fshatin Asim Zenel ku do takohemi me guidën dhe kuajt.

  Në 9.00 do të nisemi nga stalla. Guida është vetëm për kalërues me eksperiencë që duan të përjetojnë një adrenalinë duke kaluëruar shumë shpejt përmes fushave.

  Ky tur gjithashtu kërkon një formë të mirë fizikë dhe aftësi të mira kalërimi. Për ata që nuk kanë eksperiencë që kalërim, ky tur mund të jetë i rrezikshëm dhe nuk jua rekomandojmë.

  Additional information

  Availability :

  Jan 18’ – Dec 30’

  Min Age :

  18+

  Departure & Return Location

  Cerciz Topulli Square (in front of Hotel “Cajupi”)

  Price Includes

  Tour Guide
  Entrance Fees