Fishing experience in Pepel Lake

14.00

  Description

  Eksperienca e peshkimit në liqenin e Pepelit

  Kjo eksperiencë është e përshtatshme për të gjithë personat që kërkojnë një eksperiencë argëtuese në natyrë. Përfshin peshkim në liqen, piknik nën hijet e pemëve, lojra dhe argëtim.

  Kohëzgjatja: 3 – 4 orë

  Turi do të nisë nga fshati Kakavie, pjesë e Dropullit të Sipërm, e cila do të jetë edhe pika e takimit me guidën tuaj. Pas një ecje të këndshme me këmbë nëpërmjet një rrugë të ngushtë prëj 15 min, do të shfaqen tre liqenet e Pepelit vendosur njëri pas tjetrit.  Midis gjelbërimit të pemëve të larta ndodhet liqeni më I madh prej 37 Ha, ndërtuar që prej viteve 1970 si ujëmbledhëse për ujitjen e fushave të mbjella.  Ky oaz I bukur I natyrës do të jëtë destinacioni juaj.

  Pasi të jeni paisur me sëtin tuaj të peshkimit, do të mësoni rreth këtij sporti të vjetër dhe do të shijoni eksperiencën vetjake me emocionet dhe sfidat e saj. Disa lloje peshqish ka në liqen të cilat janë përdorur që herët si një mjet jetese për fshatin e Pepelit.

  Pas rreth një orë në liqen do të zhvendoseni nën hijet e pemëve për piknikun me produktet e zonës që Valendina ka përgatitur per ju. Lojrat dhe argëtimi do të shoqërojnë këtë eksperiencë.

   

  Terma dhe kushte:

  Kjo eksperiencë është e përshtatshme për të gjithë personat dhe moshat. Minimumi I grupit 5 persona, maksimumi 15 persona.

  Cmimi: 1700 lekë

  Additional information

  Included:

  Guida gjatë gjithë eksperiencës
  Seti I peshkimit për secilin
  Dreka piknik

  Not Included:

  Pije ekstra, transporti nga Gjirokastra

  Dressing Code:

  Atlete të rehatshme
  Bluza pambuk
  Kapele
  Krem dielli