fbpx
Featured

Vizitë në Fermën e Kuajve

L4.920,00


Përshkrimi

Ky tur do t’ju njohë me fermën e kuajve dhe nga këtu do të shijoni pamje fantastike. Turi nis me mbledhjen e grupit në sheshin “Çerçiz Topulli”. Do të nisemi drejt fermës së kuajve në fshatin Asim Zeneli, do të prezantoheni me kuajt e fermës, emrat e tyre, karakteristikat, arritjet e tyre, hierarikinë e kopesë dhe rregullat e pashkruara të jetës së kuajve.

Informacione të tjera

Gjatësia e rrugws që përshkohet:

10 km

Cmimi përfshinë:

1 or 2 guida turistike
2 (0,5l) shishe me ujë

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vizitë në Fermën e Kuajve”

Your email address will not be published. Required fields are marked *