Tur me Fuoristrade ne Malin Dhëmbel

50.00


Përshkrimi

Rrethi i Përmetit ofron bukuri natyrore të mrekullueshme të cilat kanë mbetur akoma të paprekura nga dora e njeriut dhe midis tyre është dhe vargmali madhështor Trebeshinë-Dhëmbel-Nemërçkë. Pamje të mrekullueshme dhe rrugë panoramike në kreshtën e malit përshkojnë fshatra tradicionalë ku duket sikur koha ka ndalur duke ofruar një udhëtim të veçantë, në kontakt me natyrën e egër dhe jetën e ashpër të zonës.

Udhëtimi ofrohet për të gjithë njerëzit e apasionuar pas natyrës së egër, jetës rurale dhe udhëtimit me fuoristradë.

Paketa:

  • pika e takimit në Përmet;
  • përgatitja e mjetit 4×4 dhe mjeteve të nevojshme;
  • nisja drejt malit të Dhëmbelit;
  • ndalimi në pika të caktuara përgjatë udhëtimit për të vizituar: Kishën e Kosinës, Grykën e Këlcyrës, fshati Mbrezhdan, Malëshovë, Limar, stane përgjatë kreshtës së malit;
  • kthimi në Përmet.

*  Paketat janë fleksibël sipas kërkesave të klientëve; është i mundur realizimi i paketave të personalizuara sipas kërkesave dhe shërbime ekstra si p.sh transport ekstra, intinerare trekking, fjetja në tenda, dreka në shtëpi fshati, degustime etj.

** Minimumi 4 persona

Informacione të tjera

Lloji

udhëtim me makina 4×4 i shoqëruar me guidë të çertifikuar (guidat flasin gjuhët shqip, anglisht, italisht, gjermanisht, greqisht, rumanisht)

Niveli i vështirësisë

(: i ulët/mesatar) Experience: no previous experience is required.

Çmimi përfshin/nuk përfshin

Përfshin: transportin me makina 4×4, guidë e çertifikuar, foto, video dhe dreka me vete
Nuk përfshin: transportin deri në pikën e takimit

Periudha

gjatë gjithë vitit (me përjashtim të rasteve të forcave madhore)

Vendi i takimit

vendi i takimit është qyteti i Përmetit

Mosha

10 vjeç + (minorenët duhet të jenë të shoqëruar)

Udhëzime për pjesmarrësit

Pjesmarrësit duhet të kenë një gjendje të mirë shëndetësore. Udhëtimi kryhet me makina 4×4 në pjesën më të madhe në rrugë të pashtruara, sipas dëshirës mund të ketë dhe ecje në këmbë. Personat me probleme alergjie apo probleme të tjera që lidhen me vizitën në natyrë të vënë në dijeni organizatorët para nisjes së udhëtimit. Mjetet garantojnë një udhëtim të këndshëm dhe të sigurt.

Çfarë duhet të kini

veshje sportive;
atlete të forta për ecje;
kontenitor uji bosh;
xhup/bluzë me kapuç (kundra erës)
krem për mbrojtjen nga dielli (opsionale);
syze dielli dhe kapele (opsionale)
qeskë/çantë me ndërresa (opsionale)

“Vjosa Explorer” siguron

shofer dhe mjet 4×4;
guida e çertifikuar;
dreka me vete;
degustim i produkteve tipike lokale;
kuti e ndihmës së shpejtë;
materiale ekstra sipas kërkesës.