fbpx

Tur me fuoristrade ne Luginen e Vjosës

L4.920,00


Përshkrimi

Treva e Përmetit ofron atraksione të mrekullueshme natyrore që janë ende të paprekura, duke përfshirë luginën e Vjosës, një nga më të bukurat dhe më të njohurat në Shqipëri. Peisazhet e mahnitshme dhe natyra e paprekur është e ndërthurur me fshatra tradicionalë të vendosur në malet madhështore të luginës. Intenerari shkon përgjatë luginës në të dy anët e lumit, duke ofruar peisazhe me të vërtetë të veçanta. Një ekskursion unik, në kontakt me natyrën dhe jetën rurale që ofron emocione të pazëvendësueshme.

Ekskursioni është i përshtatshëm për të gjithë moshat që e duan natyrën e paprekur, pjesën rurale dhe makinën 4×4.

Paketa:

  • pika e takimit në Përmet;
  • përgatitja e mjeteve dhe pajisjeve të nevojshme;
  • nisja drejt pikës kufitare “Tre Urat”;
  • ndalesa në pika të caktuara përgjatë rrugës për tu vizituar: pika panoramike, vende historike si rrënojat e Urës së Peratit (vend i kujtesës i konfliktit italo-grek), plazhe në bregun e lumit Vjosa, urat e drurit, fshati dhe ujrat termale të Bënjës;
  • kthimi në Përmet.

 

*  Paketat janë fleksibël sipas kërkesave të klientëve; është i mundur realizimi i paketave të personalizuara sipas kërkesave dhe shërbime ekstra si p.sh transport ekstra, intinerare trekking, fjetja në tenda, dreka në shtëpi fshati, degustime etj.

** Minimumi 4 persona

Informacione të tjera

“Vjosa Explorer” siguron

shofer dhe mjet 4×4;
guida e çertifikuar;
dreka me vete ose në restorant tradicional (sipas dëshirës së klientit);
degustim i produkteve tipike lokale;
kuti e ndihmës së shpejtë;
materiale ekstra sipas kërkesës.

Çfarë duhet të kini me vete

veshje sportive;
atlete për trekking;
kontenitor uji;
xhup/bluzë me kapuç (kundra erës);
krem për mbrojtjen nga dielli (opsionale);
syze dielli dhe kapele (opsionale);
rroba banje dhe peshqir;
shapka plazhi.

Udhëzime për pjesmarrësit

pjesmarrësit duhet të kenë një gjendje të mirë shëndetësore. Udhëtimi kryhet me makina 4×4 në pjesën më të madhe të tij në rrugë të pashtruara, sipas dëshirës mund të kryhen ecje më këmbë. Personat me probleme alergjie apo probleme të tjera që lidhen me vizitën/ecjen në natyrë të vënë në dijeni organizatorët para nisjes së udhëtimit. Mjetet garantojnë një aktivitet në kushte komode dhe të sigurt.

Niveli i vështirësisë

(I ulët) Eksperienca: nuk kërkohet eksperiencë e mëparshme.

Mosha

6 vjeç + (minorenët duhet të jenë të shoqëruar)

Pika e takimit

në Përmet sipas dëshirës së klientit

Periudha

gjatë gjithë vitit (me përjashtim të rasteve të forcave madhore)

Çmimi përfshin/nuk përfshin

Përfshin: ekskursion me makina 4×4 e trekking, guida e çertifikuar, foto e video dhe dreka me vete ose në restorant tradicional (sipas dëshirës së klientit).
Nuk përfshin: transporti deri në pikën e takimit

Lloji

ekskursion me makina 4×4 dhe trekking, shoqëruar me guida të çertifikuar (guidat flasin shqip, anglisht, italisht, gjermanisht, greqisht, rumanisht)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tur me fuoristrade ne Luginen e Vjosës”

Your email address will not be published. Required fields are marked *