Kalërim në kanionet e Nivicës

16.00

Kohëzgjatja: 2.5 orë

Niveli i vështirësisë: I lehtë.

Cmimi:

2000 lekë/person

Përfshihen:

Guida profesoniste

Kali përkatës

Ushqime për piknik

Sende të nevojshme:

Këpucë të forta për ecje ose atlete vrapi

Bluza pambuk

Xhinse të gjata

Ujë 0.5 L

Description

Kjo eksperiencë është e përshtatshme për personat të cilët kanë njohuri për kuajt dhe janë miqësor me ta.

Nisja do të bëhet në orën 10 në mëngjes nga qëndra e fshatit, do të njihemi me kalin përkatës dhe disa udhëzime të nevojshme.

Fillojmë me kalërim të lehtë përgjatë një rruge të drejtë dhe më tej midis kodrave për të arritur në pyllin e shenjtë I cili është një atraksion shumë I bukur turistik për tu vizituar.

Aty do të bëhet një pushim I shkurtër dhe një piknik me produkte tipike të siguruara për secilin prej jush.

Më pas kthehemi në pikën e nisjes pas rreth 2 orësh kalërim.