Përreth Gjirokastrës

Booking Request

   

  Pershkrimi

  Turi me guidë në qytetin e Gjirokastrës është një ofertë ideale 4×4 për të eksploruar qytetin tonë historik në një mënyrë krejtësisht argëtuese.Katër rrotat e tij do t’ju çojnë në rrugë të veçanta për të shijuar drejtimin me adrenalinë nëpër rrugët mesjetare, të pjerrëta dhe tatëpjetë dhe disa shtigje të ngushta jashtë rrugës.Dy ndalesa panoramike përgjatë turneut janë ideale për të bërë fotografi.Automjetet tona ofrojnë siguri të madhe dhe janë të përshtatshme edhe për fillestarët.

  Ju mund të rezervoni një turne 1 orësh çdo ditë:

  – Në orën 9 të mëngjesit

  ose

  – Në orën 18:00

  Cmimi & Kushtet

  Çmimi për person: 27 Euro (nëse 2 ndajnë një automjet)

  Çmimi për person: 37 Euro (nëse vozitni vetëm)

  Shënim: Për të garantuar sigurinë e grupit, udhërrëfyesi(t) turistikë ruajnë të drejtën për të zëvendësuar një drejtues mjeti, nëse mendojnë se drejtimi i tyre është i rrezikshëm dhe nuk përputhet me udhëzimet tona të sigurisë.

  Prenotoni