Shtegu mesjetar Labovë- Libohovë

40.00

Nisemi prej Gjirokastrës dhe shkojmë drejt fshatit te Laboves e pozicionuar vetem 28 km larg qytetit te
gurte.Transoprti do te behet me makine.Pasi mberrijme ne fshatin e Laboves do te vizitojme nje nga
kishat me te vjetra ne Ballkan Kishën e Labovës se Kryqit, një vizitë e guiduar, një nga monumentet më
të rralla në jug dhe një nga kishat mistike të periudhës Bizantine me një arkitekturë unike. Mbushim ujë
në burim dhe nisemi për Hiking drejt Libohovë rreth 2 orë hiking. Zbresim dhe drekojmë tek Sedati, një
nga kuzhinierët më të mirë në qarkun e Gjirokastrës me një eksperiencë 30 vjeçare.
Turi mbyllet me viziten tek varret e Bejlerëve dhe tyrben Bektashiane me pas behet kthimi në
Gjirokastër.

Cmimi & Kushtet

Vend-takimi tek zyra e C-Adventures and Tours.
Çmimi : 40 euro për person. / 4880 lekë për person.
Grupi: 4-40 persona.
Kohëzgjatja: rreth 5 orë.
Orari: 9 am

Prenotoni