Fotografohu si aristokrat Gjirokastrit

10.00


  Description

  Krijo kujtimin më argëtues që do të zgjasë përgjithmonë!

  Fotografimi me veshjen tradicionale me saten të kuq qëndisur në ar apo me fustanellën burrërore me 500 fletë, do të jetë tendeca e kësaj vere. Mund ta bëni vetëm, me familjen dhe fëmijët tuaj apo me grupin shoqëror.

  Artizania e kostumeve ju pret në atelienë e saj per tju stolisur me veshjen qe ju shkon përshtat. Të rizbulosh veshjet e familjeve aristokrate, rregullat mbi ngjyrat apo motivet e tyre sipas moshes së gruas. Fustanella me 500 fletë, peshllia apo silaja e burrave, është një përjetim mbi vlerat dhe kulturën e vendit tonë.

  Fotografi profesionist do të kijoj skenën perfekte dhe në pak minuta ju do të keni fotografinë e printuar si një kujtim në kornizë.

  Qarku i Gjirokastrës është gati per të mirëpritur vizitorët vendas, sepse këtë vit do të rizbulojme Shqiperinë!

  Additional information

  Shërbime:

  Vish kostumin tradicional të Gjirokastrës (për gra, burra apo fëmije)
  Lëri të të rregullojnë si një aristokrat i vertetë dhe mëso historitë dhe rregullat lidhur me traditat e veshjeve.
  Fotografohu nga profesionistë dhe krijo kujtimin më argëtues që do të zgjasë përgjithmonë (fotografia e printuar në përmasa A4).
  Përjeto Gjirokastren i veshur si një vendas.