Vizitë në dyqanet artizane të Gjirokastrës

6.00


  Description

  Gjatë kësaj experience do të keni mundësi të vizitoni dhe të flisni me disa artizanë të qytetit, dhe të mësoni rreth punës së tyre tradicionale, dhe pse jo, të përgatisni së bashku me ta disa suvenirë, si një kujtim nga ky qytet. Me guidën tone do të keni mundësi të mësoni më shumë rreth vlerave historike të Pazarit të Vjetër, qytetit historik, arkitekturës mikse etj.  Së bashku do zbulojmë punën me dru, me gurë dhe metal. Do shohim dhe si punohen tapetet shumëngjyrëshe.

  Do të njiheni rreth artit të punimit me dorë nga mjeshtrat e qytetit. Është përkushtimi i tyre që e mban gjallë këtë traditë. Do të shihni njerëz që e duan punën e tyre dhe prodhojnë mrekulli me duart e tyre. Ejani të shijoni punën e artizanëve në Gjirokastër dhe do mrekulloheni me siguri.

  Additional information

  Vendi i nisjes dhe kthimit

  Sheshi Cerciz Topulli (perballe Hotel “Cajupi”)

  Përfshihen në çmim

  Guida
  Tarifat e hyrjes

  Mosha Minimale :

  5+

  Datat :

  Jan 18’ – Dhjetor 30’