Vizitë në Kishën e Labovës

34.00


  Description

  Në këtë udhëtim do të kemi mundësinë të vizitojmë kishën më interesante si monument kulturor në Bashkinw e Libohovës. Kisha e Labovës së Kryqit është nga më të vjetrat në Shqipëri dhe dikur ka patur njw relike që mendohet se ishte pjesë e kryqit të vërtetë ku u kryqëzua Jezu Krishti. Ndërtesa është tipike bizantine më një kupolë qëndrore të lartë.

  Ne do të shohim në këtë tur arkitekturën e Kishës, e cila i përket shekullit të 13, por themelet e saj janë hedhur në kohën e perandorit Justinian, në vitet 527-565.

  Në fund të vizitës do të shkojmë në qytetin e Libohovës, i cili gjithashtu ka shumë histori. Aty dhe do të drekojmë me produktet e zones. Një qytet i bukur me vlera kulturore dhe gatime tradicionale të shijshme.

  Do të jetë një ditë për t’u mbajtur mend.

  Additional information

  Price Includes

  Tour Guide
  Entrance Fees

  Departure & Return Location

  Cerciz Topulli Square (in front of Hotel “Cajupi”)

  Min Age :

  5+

  Availability :

  Jan 18’ – Dec 30’