Trekking ne fshatin Buhal

25.00


  Description

  Treva e Përmetit ofron bukuri të mrekullueshme natyrore që janë ende të paprekura dhe midis tyre është edhe fshati piktoresk i Buhalit, i cili ndodhet në shpatin e malit të Dhëmbelit. Shtegu ofron pamje të mrekullueshme të luginës së lumit Vjosa dhe maleve të parkut Bredhi i Hotovës – Dangëlli. Udhëtimi zhvillohet në një shteg të lehtë dhe ju lejon të vizitoni fshatin karakteristik, shtëpitë e tij tradicionale dhe disa monumente kulturore si kisha dhe banesa karakteristike.

  Ekskursioni është i përshtatshëm për të gjithë njerëzit që e duan natyrën e paprekur, pjesën rurale dhe trekking.

  Paketa:

  • Pika e takimit në Përmet;
  • Përgatitja e mjeteve dhe pajisjeve të nevojshme;
  • Nisja drejt fshatit Buhal;
  • Trekking dhe vizita e monumenteve historiko-kulturore;
  • Dreka me vete ose ne guesthouse tradicionale;
  • Kthimi në qytetin e Përmetit.

  *  Paketat janë fleksibël sipas kërkesave të klientëve; është i mundur realizimi i paketave të personalizuara sipas kërkesave dhe shërbime ekstra si p.sh transport ekstra, intinerare trekking, fjetja në tenda, dreka në shtëpi fshati, degustime etj.

  ** Minimumi 4 persona

  Additional information

  Pika e takimit

  në Përmet sipas nevojës së klientit

  Mosha

  vjeç + (minorenët duhet të jenë të shoqëruar)

  Periudha

  përgjatë gjithë vitit (me përjashtim të rasteve të forcave madhore)

  Çmimi/Nuk përfshin

  Çmimi: 25 euro/personi
  Nuk përfshin:transportin deri në pikën e takimit

  Niveli i vështirësisë

  (I ulët) Eksperienca: nuk kërkohet eksperiencë e mëparshme.

  Lloji

  ekskursion me makina 4×4 e trekking, të shoqëruar me guida të çertifikuara (guidat flasin shqip, anglisht, italisht, gjermanisht, greqisht, rumanisht)

  Udhëzime për pjesmarrësit

  pjesmarrësit duhet të kenë një gjendje të mirë shëndetësore. Udhëtimi kryhet me makina 4×4 deri në pikën e nisjes së shtegut. Personat me probleme alergjie apo probleme të tjera që lidhen me vizitën/ecjen në natyrë të vënë në dijeni organizatorët para nisjes së udhëtimit. Shtegu, pajisjet dhe guida garantojnë një aktivitet në kushte komode dhe të sigurt.

  Çfarë duhet të kini me vete

  Veshje sportive;
  Atlete të forta për trekking;
  Kontenitor uji;
  Xhup/bluzë me kapuç (kundra erës);
  Krem për mbrojtjen nga dielli (opsionale);
  Syze dielli dhe kapele (opsionale).

  “Vjosa Explorer” siguron

  Shofer dhe mjet 4×4;
  Guida e çertifikuar;
  Dreka me vete;
  Kuti e ndihmës së shpejtë;
  Materiale ekstra sipas kërkesës.