Trekking ne Gryken e Kazanit

45.00


  Description

  Treva e Përmetit ofron bukuri të mrekullueshme natyrore që janë ende të paprekura dhe midis tyre është edhe Gryka e bukur e Kazanit, e vendosur në rrëzë të malit të Nemërçkës. Shtegu ofron pamje të mrekullueshme të masiveve malore të Greqisë dhe Shqipërisë. Udhëtimi fillon në fshatin karakteristik të Biovizhdës dhe mbërrihet tek gryka duke ecur përgjatë një shtegu të butë malor që kalon mes kullotave të bukura afër kufirit grek.

  Ekskursioni është i përshtatshëm për të gjithë njerëzit që e duan natyrën e paprekur, pjesën rurale dhe trekking.

  Paketa:

  • pika e takimit në Përmet;
  • përgatitja e mjeteve dhe pajisjeve të nevojshme;
  • nisja drejt Grykës së Kazanit;
  • mbërritja në fshatin Biovizhdë dhe fillimi i trekking drejt Grykës;
  • dreka me vete;
  • kthimi në fshatin Biovizhdë;
  • kthimi në qytetin e Përmetit.

  *  Paketat janë fleksibël sipas kërkesave të klientëve; është i mundur realizimi i paketave të personalizuara sipas kërkesave dhe shërbime ekstra si p.sh transport ekstra, intinerare trekking, fjetja në tenda, dreka në shtëpi fshati, degustime etj.

  ** Minimumi 4 persona

  Additional information

  Type

  Excursion with 4×4 trekking vehicle, accompanied by certified guides (guides speak Albanian, English, Italian, German, Greek, Romanian)

  Niveli i vështirësisë

  (i vështirë) Eksperienca: kërkohet eksperiencë e mëparshme.

  Çmimi përfshin/nuk përfshin

  Përfshin: ekskursion me makina 4×4 e trekking, guida e çertifikuar, foto e video, dreka me vete
  Nnuk përfshin: transportin deri në pikën e takimit

  Periudha

  Prill – Shtator (me përjashtim të rasteve të forcave madhore)

  Mosha

  16 vjeç + (minorenët duhet të jenë të shoqëruar)

  Pika e takimit

  në Përmet sipas dëshirës së klientit

  Udhëzime për pjesmarrësit

  pjesmarrësit duhet të kenë një gjendje të mirë shëndetësore. Udhëtimi kryhet me makina 4×4 deri në pikën e nisjes së shtegut. Personat me probleme alergjie apo probleme të tjera që lidhen me vizitën/ecjen në natyrë të vënë në dijeni organizatorët para nisjes së udhëtimit. Shtegu, pajisjet dhe guida garantojnë një aktivitet në kushte komode dhe të sigurt.

  Çfarë duhet të kini me vete

  veshje sportive;
  atlete të forta për trekking;
  kontenitor uji;
  xhup/bluzë me kapuç (kundra erës);
  krem për mbrojtjen nga dielli (opsionale);
  syze dielli dhe kapele (opsionale).

  “Vjosa Explorer” siguron

  shofer dhe mjet 4×4;
  guida e çertifikuar;
  dreka me vete;
  kuti e ndihmës së shpejtë;
  materiale ekstra sipas kërkesës.