Trekking ne malin e Nëmerçkes

70.00


Përshkrimi

Treva e Përmetit ofron bukuri të mrekullueshme natyrore që janë ende të paprekura dhe midis tyre është edhe mali i Nemërçkës dhe shtigjet e tij. Rruga ofron pamje të mrekullueshme të luginës së Vjosës dhe mundësinë për të vizituar fshatrat karakteristike të pasura me histori dhe kulturë. Udhëtimi zhvillohet në një shteg të lehtë që kalon midis kullotave, burimeve me ujë dhe zona të pyllëzuara në kontakt të ngushtë me natyrën.

Ekskursioni është i përshtatshëm për të gjithë njerëzit që e duan natyrën e paprekur, pjesën rurale dhe trekking.

Paketa:

  • pika e takimit në Përmet;
  • përgatitja e mjeteve dhe pajisjeve të nevojshme;
  • nisja drejt fshatit Gjinkar;
  • mbërritja në fshatin Gjinkar dhe fillimi i trekking drejt Majës;
  • kthimi në qytetin e Përmetit.

*  Paketat janë fleksibël sipas kërkesave të klientëve; është i mundur realizimi i paketave të personalizuara sipas kërkesave dhe shërbime ekstra si p.sh transport ekstra, intinerare trekking, fjetja në tenda, dreka në shtëpi fshati, degustime etj.

** Minimumi 4 persona

Informacione të tjera

Lloji

ekskursion me makinë 4×4 dhe trekking, shoqëruar me guidë të çertifikuar (guidat flasin shqip, anglisht, italisht, gjermanisht, greqisht, rumanisht)

Niveli i vështirësisë

(i vështirë) Eksperienca: kërkohet eksperiencë e mëparshme.

Çmimi përfshin/nuk përfshin

Përfshin: ekskursion me makina 4×4 e trekking, guida e çertifikuar, foto e video
Nuk përfshin: ushqimi dhe pije

Periudha

Prill – Shtator (me përjashtim të rasteve të forcave madhore)

Pika e takimit

në Përmet sipas dëshirës së klientit

Mosha

18 vjeç

Udhëzime për pjesmarrësit

pjesmarrësit duhet të kenë një gjendje të mirë shëndetësore. Udhëtimi kryhet me makina 4×4 deri në pikën e nisjes së shtegut. Personat me probleme alergjie apo probleme të tjera që lidhen me vizitën/ecjen në natyrë të vënë në dijeni organizatorët para nisjes së udhëtimit. Shtegu, pajisjet dhe guida garantojnë një aktivitet në kushte komode dhe të sigurt.

“Vjosa Explorer” siguron

shofer dhe makina 4×4;
guida e çertifikuar;
pajisje kampingu;
kuti e ndihmës së shpejtë;
materiale ekstra sipas kërkesës.

Çfarë duhet të kini me vete

veshje sportive;
atlete të forta për trekking;
kontenitor uji;
xhup/bluzë me kapuç (kundra erës);
sleeping bag;
ushqim dhe pije;
krem për mbrojtjen nga dielli (opsionale);
syze dielli dhe kapele (opsionale).