Trekking ne fshatrat e Petran, Trebozisht, Lipivan, Ogdunan, Thermal Waters of Bënjë

35.00


  Description

  Treva e Përmetit ofron bukuri mahnitëse natyrore që ende janë të paprekura dhe ndër këto janë fshatrat piktoreske të Trebozishtit, Lipivanit dhe Ogdunanit që ndodhen në zonën e Shqerisë. Shtegu ofron pamje të mrekullueshme të luginës së Vjosës dhe kanionit të Lengaricës, si dhe mundësinë e vizitës së 3 fshatrave të pasur me histori dhe kulturë. Udhëtimi zhvillohet në një rrugë të lehtë që kalon përmes kullotave të bukura dhe përrenjve malorë, në kontakt të ngushtë me natyrën.

  Ekskursioni është i përshtatshëm për të gjithë njerëzit që e duan natyrën e paprekur, pjesën rurale dhe trekking.

  Paketa:

  • pika e takimit në Përmet;
  • përgatitja e mjeteve dhe pajisjeve të nevojshme;
  • nisja drejt fshatit Petran;
  • trekking dhe vizita e monumenteve historiko-kulturore;
  • dreka me vete;
  • vizita në Ujërat Termale të Bënjës;
  • kthimi në qytetin e Përmetit.

   

  *  Paketat janë fleksibël sipas kërkesave të klientëve; është i mundur realizimi i paketave të personalizuara sipas kërkesave dhe shërbime ekstra si p.sh transport ekstra, intinerare trekking, fjetja në tenda, dreka në shtëpi fshati, degustime etj.

  ** Minimumi 4 persona

  Additional information

  “Vjosa Explorer” siguron

  shofer dhe mjet 4×4;
  guida e çertifikuar;
  dreka me vete;
  kuti e ndihmës së shpejtë;
  materiale ekstra sipas kërkesës.

  Çfarë duhet të kini me vete

  veshje sportive;
  atlete të forta për trekking;
  kontenitor uji;
  xhup/bluzë me kapuç (kundra erës);
  krem për mbrojtjen nga dielli (opsionale);
  syze dielli dhe kapele (opsionale);
  rroba banje dhe peshqir;
  shapka për lumë.

  Lloji

  ekskursion me makina 4×4 e trekking, të shoqëruar me guida të çertifikuara (guidat flasin shqip, anglisht, italisht, gjermanisht, greqisht, rumanisht)

  Niveli i vështirësisë

  (Mesatare) Eksperienca: kërkohet eksperiencë e mëparshme.

  Udhëzime për pjesmarrësit

  Pjesmarrësit duhet të kenë një gjendje të mirë shëndetësore. Udhëtimi kryhet me makina 4×4 deri në pikën e nisjes së shtegut. Personat me probleme alergjie apo probleme të tjera që lidhen me vizitën/ecjen në natyrë të vënë në dijeni organizatorët para nisjes së udhëtimit. Shtegu, pajisjet dhe guida garantojnë një aktivitet në kushte komode dhe të sigurt.

  Mosha

  15 vjeç + (minorenët duhet të jenë të shoqëruar)

  Çmimi përfshin/Nuk përfshin

  Përfshin: ekskursion me makina 4×4 e trekking, guida e çertifikuar, foto e video, dreka me vete
  Nuk përfshin: transportin deri në pikën e takimit

  Periudha

  përgjatë gjithë vitit (me përjashtim të rasteve të forcave madhore)

  Pika e takimit

  në Përmet sipas dëshirës së klientit