Trekking ne fshatrat e Petran, Trebozisht, Melan, Postenan, Delvinë

35.00


  Description

  Treva e Përmetit ofron bukuri të mrekullueshme natyrore që ende janë të paprekura dhe ndër këto janë fshatrat piktoreske të Trebozishtit, Melanit, Lipivanit dhe Delvinës që ndodhen në zonën e Shqerisë. Rruga ofron pamje të mrekullueshme të luginës së Vjosës dhe kanionit të Lengaricës, si dhe mundësinë e vizitës së fshatrave të pasur me histori dhe kulturë. Udhëtimi zhvillohet në një rrugë të lehtë që kalon përmes kullotave të bukura dhe përrenjve malorë, në kontakt të ngushtë me natyrën.

  Ekskursioni është i përshtatshëm për të gjithë njerëzit që e duan natyrën e paprekur, pjesën rurale dhe trekking.

  Paketa:

  • pika e takimit në Përmet;
  • përgatitja e mjeteve dhe pajisjeve të nevojshme;
  • nisja drejt fshatit Petran;
  • trekking dhe vizita e monumenteve historiko-kulturore;
  • dreka me vete;
  • kthimi në qytetin e Përmetit.

  *  Paketat janë fleksibël sipas kërkesave të klientëve; është i mundur realizimi i paketave të personalizuara sipas kërkesave dhe shërbime ekstra si p.sh transport ekstra, intinerare trekking, fjetja në tenda, dreka në shtëpi fshati, degustime etj.

  ** Minimumi 4 persona

  Additional information

  Level of Difficulty

  (Mesatare) Eksperienca: kërkohet eksperiencë e mëparshme.

  Udhëzime për pjesmarrësit

  Pjesmarrësit duhet të kenë një gjendje të mirë shëndetësore. Udhëtimi kryhet me makina 4×4 deri në pikën e nisjes së shtegut. Personat me probleme alergjie apo probleme të tjera që lidhen me vizitën/ecjen në natyrë të vënë në dijeni organizatorët para nisjes së udhëtimit. Shtegu, pajisjet dhe guida garantojnë një aktivitet në kushte komode dhe të sigurt.

  "Vjosa Explorer” siguron

  shofer dhe mjet 4×4;
  guida e çertifikuar;
  dreka me vete;
  kuti e ndihmës së shpejtë;
  materiale ekstra sipas kërkesës.

  Çfarë duhet të kini me vete

  veshje sportive;
  atlete të forta për trekking;
  kontenitor uji;
  xhup/bluzë me kapuç (kundra erës);
  krem për mbrojtjen nga dielli (opsionale);
  syze dielli dhe kapele (opsionale).

  Pika e takimit

  në Përmet sipas nevojës së klientit

  Mosha

  15 vjeç + (minorenët duhet të jenë të shoqëruar)

  Periudha

  përgjatë gjithë vitit (me përjashtim të rasteve të forcave madhore)

  Çmimi përfshin/nuk përfshin

  Përfshin: ekskursion me makina 4×4 e trekking, guida e çertifikuar, foto e video, dreka me vete
  Nuk përfshin: transporti deri në pikën e takimit