Trekking tek Ujevara e Sopotit

30.00


  Description

  Ujevara e Sopotit ndodhet në Përmet, një zonë e cila ofron bukuri të mrekullueshme natyrore që janë ende të paprekura. Ujevara është e vendosur në rrëzë të malit të Nemërçkës. Shtegu ofron pamje të mrekullueshme të pjesës jugore të masivit dhe mbi të gjitha një pamje spektakolare të akullnajës së malit Nemërçkë. Udhëtimi fillon në fshatin e gurtë karakteristik të Strëmbecitit dhe ujëvara arrihet duke ecur përgjatë një shtegu të butë malor që kalon mes kullotave të bukura në kontakt të ngushtë me natyrën.

  Ekskursioni tek Ujevara e Sopotit është i përshtatshëm për të gjithë njerëzit që e duan natyrën e paprekur, pjesën rurale dhe trekking.

  Paketa:

  • pika e takimit në Përmet.
  • përgatitja e mjeteve dhe pajisjeve të nevojshme.
  • nisja drejt Ujëvarës së Sopotit.
  • mbërritja në fshatin Strëmbec fillimi i trekking drejt ujëvarës.
  • vizita e ujëvarës dhe zonës përret.
  • dreka me vete.
  • kthimi në fshatin Strëmbec.
  • kthimi në qytetin e Përmetit.

  *  Paketat janë fleksibël sipas kërkesave të klientëve. Është i mundur realizimi i paketave të personalizuara sipas kërkesave dhe shërbime ekstra. P.sh transport ekstra, intinerare trekking, fjetja në tenda, dreka në shtëpi fshati, degustime etj.

  * Minimumi 4 persona

   

  Additional information

  Niveli i vështirësisë

  (I ulët) Eksperienca: nuk kërkohet eksperiencë e mëparshme.

  “Vjosa Explorer” siguron

  shofer dhe mjet 4×4;
  guida e çertifikuar;
  dreka me vete;
  kuti e ndihmës së shpejtë;
  materiale ekstra sipas kërkesës.

  Çfarë duhet të kini me vete

  veshje sportive;
  atlete të forta për trekking;
  kontenitor uji;
  xhup/bluzë me kapuç (kundra erës);
  krem për mbrojtjen nga dielli (opsionale);
  syze dielli dhe kapele (opsionale).

  Udhëzime për pjesmarrësit

  pjesmarrësit duhet të kenë një gjendje të mirë shëndetësore. Udhëtimi kryhet me makina 4×4 deri në pikën e nisjes së shtegut. Personat me probleme alergjie apo probleme të tjera që lidhen me vizitën/ecjen në natyrë të vënë në dijeni organizatorët para nisjes së udhëtimit. Shtegu, pajisjet dhe guida garantojnë një aktivitet në kushte komode dhe të sigurt.

  Mosha

  15 vjeç + (minorenët duhet të jenë të shoqëruar)

  Pika e takimit

  në Përmet sipas dëshirës së klientit

  Periudha

  Mars-Nëntor (me përjashtim të rasteve të forcave madhore)

  Çmimi përfshin/nuk përfshin

  Përfshin: ekskursion me makina 4×4 e trekking, guida e çertifikuar, foto e video dhe dreka
  Nuk përfshin: transporti deri në pikën e takimit

  Lloji

  Lloji: ekskursion me makinë 4×4 dhe trekking, shoqëruar me guidë të çertifikuar çertifikuar (guidat flasin shqip, anglisht, italisht, gjermanisht, greqisht, rumanisht)