Trekking ne Kishen e Shen. Elenes

25.00


  Description

  Treva e Përmetit ofron bukuri të mrekullueshme natyrore që janë ende të paprekura, ndër ta është fshati piktoresk i Lipës dhe Kisha e Shën Elenës të cilat ndodhen në shpatin e malit të Dhëmbelit. Shtegu ofron pamje të mrekullueshme të luginës së Vjosës dhe maleve të parkut Bredhi i Hotovës – Dangëlli. Udhëtimi zhvillohet në një shteg të lehtë dhe ju lejon të vizitoni fshatin karakteristik dhe Kishën e famshme.

  Ekskursioni është i përshtatshëm për të gjithë njerëzit që e duan natyrën e paprekur, pjesën rurale dhe trekking.

  Paketa:

  • pika e takimit në Përmet;
  • përgatitja e mjeteve dhe pajisjeve të nevojshme;
  • nisja drejt fshatit Lipë;
  • mbërritja në fshatin Lipë dhe fillimi i trekking drejt Kishës;
  • kthimi në fshatin Lipë;
  • kthimi në qytetin e Përmetit.

  *  Paketat janë fleksibël sipas kërkesave të klientëve; është i mundur realizimi i paketave të personalizuara sipas kërkesave dhe shërbime ekstra si p.sh transport ekstra, intinerare trekking, fjetja në tenda, dreka në shtëpi fshati, degustime etj.

  ** Minimumi 4 persona

  Additional information

  Lloji

  ekskursion me makinë 4×4 dhe trekking, shoqëruar me guidë të çertifikuar (guidat flasin shqip, anglisht, italisht, gjermanisht, greqisht, rumanisht)

  Niveli i vështirësisë

  (i ulët) Eksperienca: nuk kërkohet eksperiencë e mëparshme.

  Çmimi përfshin/nuk përfshin:

  Përfshin: ekskursion me makina 4×4 e trekking, guida e çertifikuar, foto e video
  Nuk përfshin: transporti deri në pikën e takimit

  Periudha

  Mars-Nëntor (me përjashtim të rasteve të forcave madhore)

  Mosha

  10 vjeç + (minorenët duhet të jenë të shoqëruar)

  Pika e takimit

  në Përmet sipas nevojës së klientit

  Udhëzime për pjesmarrësit

  pjesmarrësit duhet të kenë një gjendje të mirë shëndetësore. Udhëtimi kryhet me makina 4×4 deri në pikën e nisjes së shtegut. Personat me probleme alergjie apo probleme të tjera që lidhen me vizitën/ecjen në natyrë të vënë në dijeni organizatorët para nisjes së udhëtimit. Shtegu, pajisjet dhe guida garantojnë një aktivitet në kushte komode dhe të sigurt.

  Çfarë duhet të kini me vete

  veshje sportive;
  atlete të forta për trekking;
  kontenitor uji;
  xhup/bluzë me kapuç (kundra erës);
  krem për mbrojtjen nga dielli (opsionale);
  syze dielli dhe kapele (opsionale).

  “Vjosa Explorer” siguron

  shofer dhe makina 4×4;
  guida e çertifikuar;
  kuti e ndihmës së shpejtë;
  materiale ekstra sipas kërkesës.