Turi i qytetit të Permetit

35.00


Përshkrimi

Qyteti i Permetit ka një histori dhe kulturë të pasur. Nga kjo trevë kanë dalë shumë njerëz të famshëm të historisë shqiptare. Qyteti ruan ende tipare arkitekturore të së kaluarës, ashtu sikurse lulishtet dhe parqet. Permeti njihet ndryshe si “qyteti i trëndafilave”.

Tur i qytetit te Permetit është turi perfekt për të zbuluar të kaluarën dhe për të njohur kulturën shqiptare.

Paketa përfshinë:

  • pika e takimit në qytetin e Përmetit sipas nevojave të klientit.
  • prezantimi i intinerarit.
  • vizita  në vende me interes historik-kulturor-fetar.
  • dreka në një restorant tredicional.
  • ekskursion i shkurtër në fshatin Leusë (opsionale).

*  Paketat janë fleksibël sipas kërkesave të klientëve. Mundësojmë realizimin e paketave të personalizuara sipas kërkesave tuaja dhe shërbime ekstra qe kerkoni.  Në shërbimet extra përfshihen transport ekstra, intinerare trekking, fjetja në tenda, dreka në shtëpi fshati, degustime etj.

** Minimumi 4 persona.

 

 

Informacione të tjera

Lloji

ekskursion brenda qytetit, i shoqëruar me guidë të çertifikuar (guidat flasin gjuhët shqip, anglisht, italisht, gjermanisht, greqisht, rumanisht)

Niveli i vështirësisë

(I ulët) Eksperienca: nuk kërkohet eksperiencë e mëparshme.

Mosha

10 vjeç + (minorenët duhet të jenë të shoqëruar)

Çmimi përfshin/nuk përfshin

Përfshin: ekskursion brenda qytetit, guida e çertifikuar, foto e video, dreka me vete.
Nuk përfshin: transportin deri në pikën e takimit

Pika e takimit

në qytetin e Përmetit sipas nevojave të klientit

Periudha

përgjatë gjithë vitit (me përjashtim të rasteve të forcave madhore)

Udhëzime për pjesmarrësit

pjesmarrësit duhet të kenë një gjendje të mirë shëndetësore.  Personat me probleme alergjie apo probleme të tjera që lidhen me ekskursionin në natyrë duhet të vënë në dijeni organizatorët para nisjes së udhëtimit.

“Vjosa Explorer” siguron

guida e çertifikuar;
dreka me vete ose në restorant tradicional (sipas dëshirës së klientit);
kuti e ndihmës së shpejtë;
materiale shtesë sipas kërkesës.

Çfarë duhet të kini me vete

veshje sportive;
atlete sportive;
kontenitor uji;
xhup/bluzë kundra erës;
krem për mbrojtjen nga dielli (opsionale);
syze dielli dhe kapele (opsionale).