Featured

Tur një ditor në Antigone

35.00


  Description

  Gjatë këtij turi  do të kemi mundësinë të vizitojmë Manastirin e Spilesë , i cili njihet dhe si Kisha e Shën Mërisë dhe daton më 1620. Nën shoqërimin e guidës do të vizitojmë gjithashtu Parkun Arkeologjik të Antigonesë. Ky qytet antik i cili lindi nga dashuria dhe u shkatërrua nga urrejtja. Ndërtuar nga Mbreti Pirro për dashurinë  e tij, një vajzë e quajtur Antigona.

  Bashkohu në këtë udhëtim për të mësuar më shumë rreth historisë së këtij qyteti, i themeluar në shekullin e 3-të para krishtit.

  Në fund të turit ne do të ndalemi në një nga bujtinat e zonës ku do të konsumojmë  një drekë të shijshmë me gatime tradicionale.

  Additional information

  Vendodhja:

  Sheshi Ҫerҫiz Topulli

  Disponueshmëria:

  18 Janar– 25 Dhjetor

  Nisja dhe Mbërritja

  Sheshi Ҫerҫiz Topulli (përballë Hotel “Ҫajupi”)

  Ҫmimi përfshin:

  Guidën e turit
  Hyrjen në sajte (Muze, Atraksione)

  Mosha:

  16+