Restorant Alvi

Petran (82.97 mi) Përmet, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-img

Bar-Restorant “Alvi” ndodhet në fshatin Petran pranë brigjeve të lumit Vjosa. Ky restorant është një vend i përshtatshëm për turistë të cilët mund ta vizitojnë përpara se të nisen për në destinacione të tjera turistike të rrethit Përmet: Fshati i Bënjës, ujrat termale , shpellat parahistorike, kanionet e Lengaricës, mali i Nemerckës, etj. Në këtë restorant ju do të gjeni mikpritjen karakteristike të Përmetarëve ndërkohë që shijoni gatimet tona tradicionale. Specialiteti jonë është gatimi i peshkut të freskët të Lumit të Vjosës. Restoranti ka një kapacitet prej 70 personash.
Menu
• Peshk i lumit Vjosa i pjekur në skarë dhe i skuqur
• Brinjë ose paidhaqe derri
• Pulë fshati
• Produktet e bulmetit nga fermat në të gjithë zonën
• Perime sezonale të pjekura në skarë
• Turshi fshati
• Perime të pjekur në skarë, sallatë tradicionale të fshatit
• Ëmbëlsira tradicionale
Sherbime
• Vend për ngjarje të ndryshme familjare
• Menu e personalizuar
• Parking falas

Harta e Restorant Alvi

Skip to toolbar