Restorant Check in

Astrit Karagjozi, Gjirokaster, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-imgplace-imgplace-img

Restorant Check in i ofron mysafirëve gatimet më të mira tradicionale të Gjirokastrës me çmime të arsyeshme. Atmosfera e qetë e ambientit dhe shërbimi cilësor do t’ua bëjnë qendrimin më të bukur.

Harta e Restorant Check in

Skip to toolbar