Restorant Kujtimi

Rruga Zejtareve, Gjirokaster, Albania
(Average 0 of 0 Ratings)
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-img

Restorant Kujtimi gjenden në Pazarin e Vjetër të qytetit të Gjirokastrës.
Restoranti është i njohur për gatimet e tij tradicionale shumë të shijshme. Me dy ambiente të këndshme brenda dhe jashtë, është një vend i qetë për të shijuar gatimet e zonës si dhe për t’u qetësuar. Stafi është shumë mikpritës dhe të gatshëm për t’ju ndihmuar.

Map of Restorant Kujtimi