Restorant Enea

Piskovë, Përmet
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-img

Restorant “Enea” ndodhet në fshatin e Piskovës , në rrugën nacionale që lidh Këlcyrën me Përmetin. Restoranti ka një kapacitet të brendshem prej 70 vendesh si dhe një kapacitet të jashtëm prej 40 vendesh. Restoranti është hapur 21 vitë më parë , pasi i zoti i këtij restoranti , pas vitesh ekspeiencë si shef kuzhine në Greqi. Ky restorant është i njohur në të gjithë rrethin e Përmetit për gatimin e pjatave tradicionale që gjithkush i adhuron. Ofron gjithashtu shërbim profesional dhe parking falas.
Menu
• Mish i pjekur në furrë druri
• Supra tradicionale
• Mish i tharë
• Byrek tradicional
• Pulë fshati e mbushur me oriz
• Qumështor
• biftek, bërxollë derri, rosto
• Sallata te ndryshme, perime të pjekura në skarë
• Turshi të ndryshme, speca me djathë
• Salcë shakull
Restoranti gjithashtu ofron një menu të personalizuar sipas kërkesave të klientit.

Harta e Restorant Enea

Skip to toolbar