Restorant Gjoca

Rruga Gjin Zenebisi, Gjirokastër, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-img

Restorant Gjoca ndodhet në rrugën kur ngjitesh për në Kalanë e Gjirokastrës. Restoranti ka menu të larmishme, shefi i kuzhinës rekomadon të mos largoheni pa provuar gatimet tradicionale. Stafi është miqësor dhe i gatshëm për t’ju ndihmuar me kërkesat tuaja.

Harta e Restorant Gjoca

Skip to toolbar