Restorant Kodra

Lagjia 11 Janari Rruga e Zejtareve Gjirokaster 6002, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-imgplace-img

Restorant Kodra

Me një vendodhje të përsosur panoramike nga ku mund të vështrosh qytetin dhe kalanë e Gjirokastrës, restorant Kodra është një vend që duhet vizituar.
Restoranti ofron gatime të kuzhinës tradicionale të rajonit të Gjirokastrës.
Amtmofera e qetë dhe shërbimi cilësor janë dy aryse të tjera që ky restorant është mjaft i frekuentuar.

    Book a Table    Harta e Restorant Kodra

    Skip to toolbar