Restorant Kotoni

Rruga: Bashkim Kokona, Gjirokaster 6001, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
place-img

Restorant Kotoni

Restorant Kotoni është vendi ku shijoni gatimet tradicionale vendase si dhe specialitete të kuzhinës Italiane dhe asaj Greke. Gjithashtu ndër vlerat e restorantit përmendim shërbimin cilësor dhe stafin mikpritës.

Harta e Restorant Kotoni

Skip to toolbar