Restorant Odaja

Rruga Gjin Bue Shpata, Gjirokastër, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-imgplace-img

Restorant Odaja ndodhet në pjesën historike të qytetit. Odaja është një restorant tradicional dhe pamja e restorantit është si e një shtëpie tradicionale. Këtu shërbehet një sërë gatimesh tradiconale të Gjirokastrës.
Shërbimi i stafit është i shkëlqyer dhe klientët e vlerësojnë.

Harta e Restorant Odaja

Skip to toolbar