Restorant Viktoria

Liqeni i Viroit, Gjirokaster, Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-img

Restorant Viktoria ndodhet në një nga vendet më të bukura të Gjirokastrës, vetëm 100 m larg parkut natyror të Liqenit të Viriot.
Në këtë restorant shërbehet gatime tradicionale si dhe menu të pasur mesdhetare. Përveç ushqimit të mirë, ambientit relaksues, mikpritja dhe shërbimi i stafit është një vlerë tjetër e restorantit.

Harta e Restorant Viktoria

Skip to toolbar