Restorant Rrapi

Rruga Alqi Kondi | Pazar,Qendra Historike,
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-img

Restorant Rrapi ndodhet në pikën historike të Pazarit të Vjetër. Restorant shërben gatime tradicionale të Gjirokastrës dhe me çmime të arsyeshme. Restoranti ka një staf shumë mikpritës dhe të gatshëm për të ndihmuar klientët. Vendodhja strategjike e restorantit në afërësi mea atraksionet turistike të qytetit, e bën Restorant Rrapin mjaft të frekuentuar nga turistët.

    Book a Table    Harta e Restorant Rrapi

    Skip to toolbar