Restorant “Te Fucitë”

Valare-Erind, Gjirokaster 6001 Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-imgplace-img

Për ata që kërkojnë një eksperience gastronomike ndryshe, duhet të vizitojnë restorantin “Te Fucitë”. Restoranti ndodhet në një vend fantastik në mes të vreshtave në një fshat jo shumë larg Gjirokastrës.
Gatimet me produktet e freskëta nga ferma e familjes janë të përgatitura në mënyrë tradicionale dhe me shumë shije. Pronarët e restorantit (dy prindërit dhe djali i tyre) janë shumë mikpritës dhe do t’ju bëjnë të ndiheni sikur po drekoni në shtëpinë e një miku tuaj.

Rezervo Tavoline


Harta e Restorant “Te Fucitë”