Restorant Zoi & Teri

Tepelene
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
 • place-img
 • place-img
 • place-img
 • place-img
 • place-img
 • place-img
place-imgplace-imgplace-imgplace-imgplace-imgplace-img

Zoi dhe Teri është një restorant tradicional në Tepelenë.

Restorant Zoi & Teri, ndodhet në rrugën nacionale Tepelenë-Tiranë. Restoranti ka një ambjent të përshtatshëm për dasma, ditëlindje dhe festa të tjera. Kapaciteti i tij është prej 200 vëndesh. Ushqimet tradicionale në këtë restorant shoqërohen me verën e prodhuar nga vetë familja.

  Book a Table  Harta e Restorant Zoi & Teri

  Skip to toolbar