Teqeja e Bençës

Tepelene
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-img

Ndodhet majë shkëmbit, në një peisazh shumë të bukur, fare pranë dhe Ujësjellësit të Bëncës. Kjo teqe është një atraksion turistik për shkak të pamjes spektakolare që sheh nga Lumi i Vjosës. Teqeja është një ndërtim i shekullit të XX dhe nuk ka rëndësi historike. Por pozicioni i saj është fantastik dhe ia vlen të vizitohet.

Harta e Teqeja e Bençës

Skip to toolbar