Shoqata Visit Gjirokastra prezanton ne eventin rajonal

Shoqata Visit Gjirokastra (VGA) prezantoi ofertën e turizmit të Rajonit në eventin “Lidhjet rajonale dhe bashkëpunimi në turizmin aktiv – faktori kryesor në periudhën e rimëkëmbjes pas COVID-19” të organizuar nga USAID Project EDGE. Projekti i USAID-it për Zhvillimin Ekonomik, Qeverisjen dhe Rritjen e Ndërmarrjeve (EDGE) në partneritet me USAID-in Zhvillimi i Turizmit të Qëndrueshëm në Bosnjë dhe Hercegovinë (Turizam), Agjencia për Promovimin dhe Mbështetjen e Turizmit në Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe Programi i Punësimit në Rritje të IME-së, janë organizimin e ngjarjes rajonale, Zhvillimet e fundit me COVID-19 kanë pezulluar pothuajse tërësisht globalisht industrinë e udhëtimeve, me ndikimet më të mprehta për shkak të kufizimeve zyrtare të udhëtimit, anulimeve të ngjarjeve / aktiviteteve dhe shmangies së rrezikut. Objektivi i ngjarjes ishte të eksploronte dhe komunikonte potencialin për bashkëpunim rajonal të biznesit brenda Ekonomive të Ballkanit Perëndimor dhe mundësitë për të rikuperuar turizmin në periudhën pas COVID – 19. Ekspozita Njëditore e Turizmit Virtual dhe Eventi B2B Matchmaking synoi: promovimin e paketave të turizmit nga destinacionet e Ballkanit Perëndimor dhe takime një me një. Prezantimi i VGA u përqendrua në krijimin e tureve dhe përvojave të reja, përmes ringjalljes së traditave dhe ndërthurjes së kulturës me natyrën dhe aktivitetet në natyrë, në mënyrë që të krijojë vlerë për anëtarët e saj. Destinacioni po promovohet oline përmes www.visit-gjirokastra.com dhe kanaleve të mediave sociale.

Brandimi i Gjirokastrës dhe krijimi i shoqates Visit Gjirokastra realizohet me mbështetjen e Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim, përmes projektit RisiAlbania.

About the Author

By visit-gjirokastra / Administrator, bbp_keymaster

Follow visit-gjirokastra
on Jan 21, 2021

Skip to toolbar