Një udhëtim në mbretërinë e natyrës

Jashtë radarit, i egër i paprekur. Ky është Përmeti, një qytet antik prej guri i ndërtuar në brigjet e Vjosës, në një nga lumentë më të rëndësishëm dhe më të pastër të gjithë Ballkanit. Përmeti i prezantohet vizitorëve si një destinacion shumë larg turizmit masiv, një vend ideal për të qendruar në kërkim të relaksit, […]

Skip to toolbar