traditat e gjirokastres

Gjirokastra është vërtet sekreti i fshehur i Europës!

Hej Holly Baxter! Ke të drejtë! Gjirokastra, nuk është për çdo njeri. Këtu ke disa arsye që ta konfirmojnë: – Mos hajde në Gjirokastër nëse ke vetëm disa orë për të shpenzuar, nëse kërkon thjesht ta shtosh në listën e vendeve që ke vizituar, dhe do të largohesh me një selfi. Nuk është ky lloj […]

Skip to toolbar