(No 2 Summer 2020)
This is a three- monthly newsletter of Association Visit Gjirokastra. Branding all Gjirokastra region as a tourist destination.

Fushata #RriNeShqiperi, ideuar nga GIZ Albania dhe e mbështetur nga Ministria e Turizmit dhe Visit Gjirokastra, zbuloi për 3 ditë me radhë destinacionet e patreguara të Gjirokastrës e Permetit, kryesisht eksperiencat rurale. Lexo me shume

Discover 100 experiences in Gjirokastra

Gjirokastra për herë të parë do i suprizojë turistët me eksperienca krejt autentike. Shoqata Visit Gjirokastra po zbaton një projekt për krijimin e 100 eksperiencave turistike, mundësuar nga Risi Albania. Këto eksperienca fillojnë që nga qëndisja, veshja e kostumeve popullore, përpunimi i drurit apo gurit në pazar e deri te kalërimi, hiking, peshkimi, rritja e bletëve etj. Shihni më shumë
Zhvillime dhe aktivitete në Qarkun Gjirokastër
Gjirokastra, 15 vjet në UNESCO
Një javë aktivitete të ndryshme u zhvilluan në Gjirokastër, si panaire, sesione shkencore, kinema, ekspozita
Rikonceptimi i muzeumeve ne Gjirokaster
Rikonceptimi i muzeumeve ne Gjirokastër, Muzeu Etnografik, Muzeu Kadare (projekti i fiondit shqiptare te zhvillimit)
COVID19 situation in Gjirokastra region
zero tourism
Transformation of Ali Pasha Castle Tepelena
sdsdsd
Seminare të organizuara nga Visit Gjirokastra
Marketing event in Gjirokastra
sdfsdfsdfsdf
Turizmi i qendrueshem ne Gjirokaster
sdasdasd
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © *|2019|* *|Visit Gjirokastra*, All rights reserved.
Our mailing address is:
info@visit-gjirokastra.com

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.