Guida Kulturore ne Libohove

1- Vizite ne kishen mesjetare te Laboves.
2- Vizite ne Sarajet e Mufid Bej Libohoves.
3- Vizite ne varret monumentale pagane dhe ato te bejlereve dhe
Shanishase ( motres se Ali Pashe Tepelenes)
4- vizite ne kalane e Shanishase ( ku mund te perdoret si
kamping gjate nates.)
5- Vizite ne rrenojat e xhamive te vjetra dhe bunkereve te kohes
se komunizmit.
6 – Dreke me gatime tradicionale te Libohoves.
Perfshire:
 Guida profesionale

Nuk perfshihet:
 Transporti
 Dreka

 

Cmimi 10 euro/person

Category:

Description

1- Vizite ne kishen mesjetare te Laboves.
2- Vizite ne Sarajet e Mufid Bej Libohoves.
3- Vizite ne varret monumentale pagane dhe ato te bejlereve dhe
Shanishase ( motres se Ali Pashe Tepelenes)