Zgjidhet Bordi i ri i Visit Gjirokastra

Visit-Gjirokastra, partneriteti ku për herë të parë në Shqipëri aktorët publik edhe privat dakordësohen të bashkëpunojmë për menaxhimin dhe promovimin e destinacionit, organizoi me datë 3 shkurt 2022 Asamblenë Vjetore. […]

Visit GJirokastra

Thirret Asambleja e Visit Gjirokastra, 14 Janar 2022

𝐓𝐡𝐢𝐫𝐫𝐞𝐭 𝐀𝐬𝐚𝐦𝐛𝐥𝐞𝐣𝐚 𝐞 𝐒𝐡𝐨𝐪𝐚𝐭ë𝐬 “𝐕𝐢𝐬𝐢𝐭-𝐆𝐣𝐢𝐫𝐨𝐤𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚 “Të nderuar bashkëpunëtorë të shoqatës turistike “Visit Gjirokastra” dhe biznese turistike të Qarkut Gjirokaster!Më 14 janar 2022 mblidhet Asambleja e anëtarëve të shoqatës ‘Visit Gjirokastra’. […]

Summer in Gjirokastra Region

Gjirokastra region has a Mediterranean climate and as many as 300 days of sunshine a year. As soon as temperatures allow, the people stay outdoors. The whole region offers cultural […]