“Kazaku Tours”

Agjencia “Kazaku Tours” përveç udhetimeve ofron dhe makina me qira në Gjirokastër. Këtu mund të gjeni makina të tipeve të ndryshme që i përshtaten udhëtimit tuaj. Agjencia ndodhet në rrugën Gjin Zenebishti, Pazari i Vjetër. Për më shumë informacione na kontaktoni:

Facebook: Kazaku Tours

 

 

Albanian Dreams Travel and Tours

Agjensi turistike, Albanian Dreams Travel & Tours  ofron shërbime dhe guida turistike në Gjirokastër, si dhe makina me qira të përshtatshme për terrene të vështira malore. Për më shumë informaciona kontaktoni:

Facebook: Albanian dreams

Skip to toolbar