Permet është një qytet në jug të Shqipërisë, pranë Gjirokastrës, vendi i UNESCO-s. Permeti eshtë një qytet me shumë emra, qyteti i trëndafilave, qyteti i kuzhinës, qyteti i muzikës saze. Qyteti është i rrethuar nga pyje të gjelbërta dhe male. Lumi Vjosa, lumi i fundit i egër në Evropë që rrjedh nëpër qytet dhe fshatra krijon pamje të lë pa frymë. Këtu më poshtë do të gjeni një listë të aktiviteteve qe mund te zgjidhni te bëni në Përmet: vizitoni banjot termale Benja, Kanionin e Lengarica, Kisha e Shën Marisë (Fshati Leusë), Teqeja e Alipostivanit, Bredhi i Parkut Kombëtar të Hotovës, Ujëvara e Sopotit, Gryka e Këlcyra-s, shumë fshatra tradicionalë

Places in :

Shfaq rezultatet 1 nga 1