Hotele në:

Shfaq rezultatet 1 nga 1

Të gjitha (4) Bujtina në Tepelenë (4)

Vila Sofia- Gllave, Memaliaj,

Nëse vendosni të vizitoni fshatin Gllavë në Njësinë Administrative Buz, do të gjeni ngrohtësinë dhe mikpritjen e Guest House “ Vila Sofia”. I konceptuar dhe përshtatur sipas traditës në...

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë

Bujtina Goliku, Pështan vilage, Tepelena district.

Vila Goliku është një bujtinë e ndodhur rrëzë malit Golik, në fshatin Peshtan të Tepelenës, e cila mirëpret turistë për të përjetuar jetën e fshatit midis gjelbërimit dhe pyllit...

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë
Fillon nga €25 Euro

Bujtina Xhebro,

Bujtina Xhebro e ndodhur në fshatin Rexhinë në zonën e Kurveleshit, mirëpret turistë për tu akomoduar si dhe për të shijuar gatimet tipike të zonës përgatitur në zjarr nga...

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë

Bujtina mbi Kanion, Nivica, Nivice, Tepelene

This house is situated in Nivica in the top of famous Canyons of Nivica, offering you a spectacular view. “Guesthouse on canyon” is positioned in a way that provides...

(0 Vlerësime)
Shiko në hartë