Places in :

Shfaq rezultatet 1 nga 1

Sheshi dhe Monumenti i Çerçiz Topullit

Çerçiz Topulli Square, Gjirokaster, Albania

Parku i Viroit

Viroi Park. Gjirokaster Albania

Monumenti Heroinat

Rruga Çerçiz Topulli, Gjirokaster, Albania

Sokaku i të Marrëve

Rruga Sokaku i te Marrëve, Gjirokaster, Albania