Permet është një qytet në jug të Shqipërisë, pranë Gjirokastrës, vendi i UNESCO-s. Permeti eshtë një qytet me shumë emra, qyteti i trëndafilave, qyteti i kuzhinës, qyteti i muzikës saze. Qyteti është i rrethuar nga pyje të gjelbërta dhe male. Lumi Vjosa, lumi i fundit i egër në Evropë që rrjedh nëpër qytet dhe fshatra krijon pamje të lë pa frymë. Këtu më poshtë do të gjeni një listë të aktiviteteve qe mund te zgjidhni te bëni në Përmet: vizitoni banjot termale Benja, Kanionin e Lengarica, Kisha e Shën Marisë (Fshati Leusë), Teqeja e Alipostivanit, Bredhi i Parkut Kombëtar të Hotovës, Ujëvara e Sopotit, Gryka e Këlcyra-s, shumë fshatra tradicionalë

Places in :

Shfaq rezultatet 1 nga 1

Bletari “Kastrioti”

Kastrioti Beekeper Ogdunan, Permet

Dyqani i Anastas Petridhit

Wood Carving Petridhi Shop, Old Bazaar

Bujtina mbi Kanion-Nivice

Bujtina mbi Kanion, Nivice, Tepelene

Restorant Kujtimi

Rruga Zejtareve, Gjirokaster, Albania

Antigonea Restaurant

Lagjia Partizani, Rr "Mentor Xhemali", 6401 Përmet - Albania (80.35 mi)

Restorant Check in

Astrit Karagjozi, Gjirokaster, Albania

Restorant Alvi

Petran (82.97 mi) Përmet, Albania

Taverna Kufoi

Rruga Doktor Vasil Laboviti, Gjirokaster, Albania

Restorant Rrapi

Rruga Alqi Kondi | Pazar,Qendra Historike,

Restorant “Te Fucitë”

Valare-Erind, Gjirokaster 6001 Albania

Restorant Kodra

Lagjia 11 Janari Rruga e Zejtareve Gjirokaster 6002, Albania

Restorant Oxygen

Viroi park, Gjirokastra Albania

Rumors bistro lounge

Rruga Studenti 30, Gjirokastër

Babameto 2

Rruga Zejtareve, Gjirokaster

Restaurant Piceri Ndrico

Rruga Nacionale Gjirokaster- Kakavi, Derviçan

Adrianopoli

Sofratikë, Gjirokastër Albania

Kisha e Labovës së Kryqit

Labova e Kryqit, Labovë e Poshtme, Albania

Xhamia e pazarit

Rruga Ismail Kadare, Gjirokaster Albania

Sheshi dhe Monumenti i Çerçiz Topullit

Çerçiz Topulli Square, Gjirokaster, Albania

Parku i Viroit

Viroi Park. Gjirokaster Albania

Monumenti Heroinat

Rruga Çerçiz Topulli, Gjirokaster, Albania

Sokaku i të Marrëve

Rruga Sokaku i te Marrëve, Gjirokaster, Albania

Muzeu Etnografik

Rruga Hysen Hoxha, Gjirokastër, Albania

Kalaja e Gjirokastrës

Rruga Elvia Celebi, Gjirokaster, Albania

Restorant Familjari

Blv Kongresi i Permetit Permet AL, 6401 Albania (80.27 mi) Permeti, Gjirokastër, Albania 6401

Restorant Odaja

Rruga Gjin Bue Shpata, Gjirokastër, Albania

Restorant Viktoria

Liqeni i Viroit, Gjirokaster, Albania

Restorant Kotoni

Rruga: Bashkim Kokona, Gjirokaster 6001, Albania

Restorant Kurveleshi

Rruga Gjin Bue Shpata | Pazar, Bazar District, Old Town, Albania

Restorant Sofra

Sheshi i Cercizit, Gjirokaster, Albania

Restorant Gjoca

Rruga Gjin Zenebisi, Gjirokastër, Albania

Restorant Sarajet

Lagjja nr.2, pranë ish fabrikës së rrushit, Këlcyrë

Guri i Përmetit

Shetitorja Mentor Xhemali, Permet, Albania

Skip to toolbar