Restaurant Piceri Ndrico

Rruga Nacionale Gjirokaster- Kakavi, Derviçan
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
 • place-img
 • place-img
 • place-img
 • place-img
 • place-img
place-imgplace-imgplace-imgplace-imgplace-img

A ka njeri që nuk ka dëgjuar për restorantet e Dropullit ku shërbehet ushqim plot shije dhe finesë? Një herë është e mjaftueshme për t’u kthyer çdo herë.

Dhe restorant piceri Ndrico, qëndron në krye të listës së këtij blloku restorantesh në këtë zonë të Gjirokastrës. Vështirë të gjesh një tavolinë te lire gjatë pushimeve apo fundjavave. Sepse shija e gatimit në furrë me dru, me produktet më të mira të zonës, shërbimi cilësor dhe ndjenja e mikpritjes, e bëjnë qëndrimin tuaj kaq të ngrohte dhe kthimin tuaj kaq të dëshiruar.

 

  Book a Table  Harta e Restaurant Piceri Ndrico

  Skip to toolbar