Restorant Oxygen

Viroi park, Gjirokastra Albania
(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
  • place-img
place-imgplace-imgplace-imgplace-imgplace-imgplace-img

Restorant “Oxygen” I ndodhur në parkun natyror të Viroit Gjirokastër, ju mirëpret të kaloni një fundjavë të bukur me famiiljen tuaj në ambjentet e tij të brendshme apo të jashtme. Në ajrin e pastër të parkut me pisha, liqenit dhe këndit të lojrave për femijët tuaj. Ju mund të drekoni apo darkoni me një menu […]

Restorant “Oxygen” I ndodhur në parkun natyror të Viroit Gjirokastër, ju mirëpret të kaloni një fundjavë të bukur me famiiljen tuaj në ambjentet e tij të brendshme apo të jashtme. Në ajrin e pastër të parkut me pisha, liqenit dhe këndit të lojrave për femijët tuaj.

Ju mund të drekoni apo darkoni me një menu mesdhetare të kuruar nga chef Beso ku specialitet është mishi I qengjit në hell, tavat me pulë fshati apo picat dhe menuja mesdhetare.

Na I besoni ne fundjavat dhe gëzimet tuaja familjare, do të mbeteni të kënqur!

Skip to toolbar