Sweet Cellar

(Mesatarja 0 nga 0 Vlerësime )
  • place-img
place-img

Sweet Cellar është vendi ku ju mund të shijoni kafe të sapopjekur, ëmbëlsira artizanale, torta dhe pije të ftohta të përgatitura vetë.

Pas eksplorimit të qytetit dhe monumenteve historike, Sweet Cellar ju jep mundësinë të shijoni një ëmbëlsirë vendase.

    Rezervo Tavoline    Harta e Sweet Cellar

    Skip to toolbar